Superhero Burger

En ny burgersjappe har oppstått. La Belle er ei mer, i det gamle lokalet deres har Superhero Burger plutselig dukket opp. Burgerpolitiets utskremte sjekker ut hva greia er.

Hvor: Superhero Burger (kart) (ingen hjemmeside men her er en link til facebook)
Hvor mye: Mr Classic Burger: 109 grunker
Hva: En kullgrillet burger av nykvernet kjøtt med godt tilbehør.
Pommes frites? Kan kjøpes ved siden av. Tilberedt fra frossen tilstand og overlesset av grillkrydder, men ikke så verst likevel.
Oppsummert: Konseptet er veldig likt Illegal i Oslo: Lokalet er enkelt og spartansk men burgeren er noe helt annet. Jeg tror Superhero trenger litt innkjøringstid enda, men jeg ser for meg at jeg blir nødt til å komme tilbake til denne anmeldelsen og legge på en ekstra stjerne om ikke lenge.
Dommen: ★★★★☆

Greia er en streit burgersjappe av typen «fancy fast-food», noe det finnes ganske få av i Norge. Som nevnt minner stedet mye om Illegal Burger i Oslo, og tildels Sot på Solsiden (ja, en anmeldelse av Sot kommer Etterhvert™). Lokalet er innredet etter temaet «gråpapir og sponplater», og framsiden av disken er en rusten bølgeblikkplate.

Gråpapir

Burgerne grilles i en Josper kullgrill, sånn som hos Renaa: Matbaren og Illegal, og bærer tydelig preg av det med skikkelig svart stekeskorpe (nesten litt i meste laget kanskje) og en fin rosa røykrand på innsiden. Kjøttet var av god kvalitet, men pakket litt for tett og krydret med litt for mye rart etter min smak. Når man beveger seg i retning karbonadeland er det på tide å ta en u-sving eller i alle fall sette på bremsene.

En burger

Brødet er helt greit men var i mitt tilfelle ristet så det var helt sprøtt i kantene, dette blir litt for distraherende. Ellers er «Mr. Classic»-burgeren enkelt dekorert med salat, tomat, løk og majones. Alle ingrediensene var av høy kvalitet, og burgeren smakte meget bra selv om den var litt rotete stablet.

IMG_0891 IMG_0890

Jeg har troen på Superhero Burger. De har akkurat startet opp og trenger nok litt tid til å finne flyten—litt bedre kontroll på grillen, snillere håndtering av brødene, bedre logistikk i burgerkonstruksjonen—men når de har fått orden på dette blir det kanonbra.

En kommentar om “Superhero Burger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *