Oisann, februar?? Vel, her er en oppskrift på grillkrydder.

Jeg innser plutselig at det er skikkelig skikkelig lenge siden jeg har skrevet her. Det er jeg bare nødt til å beklage på det sterkeste, det kommer sikkert til å gjenta seg.

Spoiler alert: Neste store innlegg kommer til å ta for seg konseptet gatekjøkkenburger og hvordan dette kan perfeksjoneres. Siden grillkrydder er ganske viktig i de fleste gatekjøkkenburgere, og jeg som kjent ikke er glad i å overlate ting til tilfeldighetene, har jeg selvfølgelig komponert min egen blanding.

Denne oppskriften er på ingen måte absolutt og kan varieres i det uendelige, men jeg synes den gir et godt utgangspunkt som treffer de fleste smaksløkene. Sellerisalt og røkt paprika er ikke superlett å få tak i, men de har det på en del velutrustede dagligvareforretninger som f.eks Meny.

  • 2 ts sellerisalt
  • 2 ts paprika
  • 1 ts røkt paprika
  • 1 ts timian
  • 1 ts løkpulver
  • 1/2 ts hvitløkspulver
  • 1/2 ts pepper

Fremgangsmåte:

  1. Bland

Strø krydderet over pommes frites, pytt i panne, eller såklart en burger (mer om dette kommer som sagt Snart™).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *