Astrum Grill & Raw Bar

Astrum er navnet på den fancy restauranten på toppen av det fancy nye Clarion-hotellet ute på piren i Trondheim. Dette er et veldig fancy og trendy sted, og de har visstnok fått mye skryt for maten sin. Når jeg oppdaget at de har en burger på menyen tenkte jeg at dette var et perfekt sted å starte denne bloggen.

Hvor: Astrum Grill & Raw Bar, Clarion Hotel & Congress Trondheim (kart) (hjemmeside)
Hvor mye: 195 grunker
Hva: En enkel burger fra et fancy kjøkken.
Pommes frites? Jepp, de er skikkelig gode, og tyttebærketchupen er helt fantastisk.
Oppsummert: En OK burger med flott presentasjon, men kjøttet er tørt og smakløst.
Dommen: ★★★☆☆

For det første: Stedet er flott, og utsikten er fantastisk. Når man kan sitte ute på en varm sommerdag (en av få) og kikke på Munkholmen og Hurtigruta ute i fjorden er livet helt greit.

Burgeren ble raskt levert til bordet, og tok seg flott ut på tallerkenen. Garnityret var spartansk men effektivt: Noen små salatblader, cherrytomater, litt rødløk, og en hjemmelaget dressing. Dressingen var relativt smakløs og plassert kun på den ene siden av burgeren, men resten av garnityret fungerte greit. Litt ost eller bacon hadde ikke skadet.

Kjøttet var dessverre ikke så veldig bra. Det var kvernet ganske fint, krydret med en litt for dominerende krydderblanding, og stekt så lenge at alle spor av saftighet var forsvunnet.

Pommes fritesen var derimot veldig god. Den var grovt kuttet, sprø utenpå og myk inni, og passe salt. Tyttebærketchupen som ble servert ved siden av var fantastisk god, og var måltidets stjerne for min del.

Totalopplevelsen var ganske bra, men Astrum trenger å jobbe med råvarene sine for at denne burgeren skal bli ordentlig god.

En kommentar om “Astrum Grill & Raw Bar

  1. Hei og takk for din engasjement på nettet, fortsett med den gode jobben! 😀

    Fine anmeldelser, men tre stjerner her for bra utsikt var litt i overkant, hehe.

    martin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *